top of page

Nova izdanja City Records

Hit kompilacije CR, tradicija se nastavlja


Krajem protekle godine pojavio se čitav niz kompilacija izdavačke kuće "City Records" koja je poznata upravo po takvim CD izdanjima, na kojima su aktuelni, ali i stari hitovi najvećih muzičkih zvezda iz eks Ju regiona.


kupovina online citystore.rs

Eksluzivci City Recordsa zastupljeni su na čak pet kompilacija najvećih hitova, dve kompilacije najlepših balada, kompilacije Folk i Pop hitova, kao i specijalne kompilacije hitova Ace Lukasa.

Aca Lukas je protekle godine imao aktuelni album "Uspavanka za ozbiljne bebe", a najveći hitovi sa tog albuma kao što su "Makina", "Demon" nalaze se i na ovoj kompilaciji. a se pored Ace Lukasa nalaze imena kao što su Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Džej, Nedeljko Bajić Baja, Lexington bend, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Željko Joksimović, Željko samardžić, Sergej Ćetković, Dženan Lončarević, Adil, Tropiko bend, Maja Berović, Seka Aleksić, Zorica Brunclik, Jelena Tomašević, Emina Jahović, Goca Tržan, Ana Nikolić, Aleksandra Radović, Boban Rajović, Tijana DEapčević, Dragana Mirković i drugi.


kupovina online citystore.rs

bottom of page