top of page

Milica Pavlović CR intervju

Album posvećujem mom deki Vladimiru

Ovih dana ugledao je svetlost dana novi CD naše mlade zvezde Milice Pavlović. Milica je na albumu „Posesivna“ radila sa Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Albinom, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, Albinom, dok se na albumu nalazi i pesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom.

Ekskluzivni distributer CD izdanja je "City Records".

foto Stefan Stojanović


Kome je posvećen album „Posesivna“?!

- Album „Posesivna“ je moj najiskreniji i najličniji album do sada budući da sam ovog puta slušala isključivo samo sebe i svoj osećaj dok sam radila na pesmama. Nisam želela da tuđe mišljenje utiče na mene, da kalkulišem, već sam želela da do kraja pratim svoj osećaj. Album je u potpunosti posvećen mom deki Vladimiru, koji je najzaslužniji što sam ja danas ovo što jesam. On me je čitavog života hrabrio, motivisao i bio mi vetar u leđa.

Koliko si zadovoljna muzičkom scenom u Srbiji?

- Iako nismo ogromno tržište, moram da priznam da sam izuzetno zadovoljna činjenicom da imamo veliki broj izvođača iz različitih muzičkih žanrova i što je svako od nas uspeo da nađe svoje mesto pod suncem. Možda bih volela da se veći deo kolega više potrudi oko kompletnog posla, jer to svakako motiviše i mene da budem što bolja u svemu što radim.

Da li ti je neka domaća ili strana zvezda uzor u poslu?

- Nikada nisam imala konkretne uzore kada je posao u pitanju. Kao mala sam pomno pratila svetsku scenu, upijala sam sve što čujem i vidim, i maštala o tome da jednog dana i ja postanem poznata muzička zvezda. I uvek sam znala da ću se truditi da budem drugačija od drugih. Kada sam dobila priliku, rešila sam da je iskoristim.

Imaš li vremena da se posvetiš sebi? Čitanju knjiga, gledanju filmova, serija?

- Poslednjih nekoliko meseci sam bila maksimalno koncentrisana na album „Posesivna“ i bukvalno nisam imala vremena da dišem. Bila sam zatrpana obavezama od jutra do mraka. Međutim, kad tempo nije ovako žestok, volim da čitam knjige, idem u bioskop, pozorište. Generalno, volim umetnost.

Koga od kolega naročito poštuješ?

- Možda će zvučati kao kliše, ali ja zaista poštujem sve kolege, jer se svako bori onako kako ume i zna, ili može. Naravno, postoje one koje svrstavam u posebnu kategoriju, čiji rad posebno cenim i za koje posebno navijam. Malo ih je, ali su meni mnogo vredni. Na večeri povodom izlaska albuma „Posesivna“ sa mnom su bili Saša Matić i Jelena Karleuša, koji spadaju u grupu zvezda i ljudi koji su mi posebno dragi u svim pogledima.

Da li planiraš da nastaviš karijeru glumice?

- Naravno. Nakon ogromnog uspeha serije „Pevačica“ producentska kuća je ovaj projekat obnovila za drugu sezonu i jedva čekam da krene snimanje. Snimanje prve sezone je bilo neverovatno iskustvo i zaista sam jako ponosna na taj projekat.



CITY RECORDS

Ekskluzivni distributer CD Izdanja

online kupovina citystore.rs

bottom of page