top of page

Novi CD Milice Pavlović

CD IZDANJE "POSESIVNA" MILICE PAVLOVIĆ

USKORO U PRODAJI NA SVIM DISTRIBUTIVNIM MESTIMA


Proteklih nedelju dana prošli su u velikom iščekivanju četvrtog studijskog albuma mlade muzičke zvezde Milice Pavlović i danas je konačno došao taj dan kada publici ostaje sve manje strpljenja, jer je premijera za samo nekoliko sati.

Poslednjih dvadesetčetiri časa društvene mreže bukvalno gore od nestrpljenja publike da čuje šta im je to Seksi senjorita ovog puta pripremila u vidu albuma koji nosi naziv „Posesivna“.

Foto: PROMO


Prethodnog dana Milica je rešila da u samoj završnici iščekivanja „Posesivne“ objavi cover albuma, ali i da sa fanovima podeli listu naziva svih dvanaest pesama, što je samo dodatno raspalilo maštu publike koja sada nagađa kakve numere ih to očekuju, sudeći po tome da su naslovi pesama izuzetno intrigantni.



„Posesivna“, „15ica“, „Ne Dam Krevet“, „Nema Žene“, „After Kod Milice“, „Mala S Himalaja“, „Šećeru“, „Tačno Tako“, „Striptizete“, „Provereno“, „Riba De Luxe“, „Suzo“ su naslovi dvanaest kompozicija na kojima je radila izuzetno ozbiljna ekipa autora.

Milica je na albumu „Posesivna“ radila sa Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Albinom, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, Albinom, dok se na albumu nalazi i pesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom.

Ekskluzivni distributer CD izdanja "City Records".



bottom of page