top of page

Seka Aleksić objavila novi album „Bioskop“

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Seka Aleksić konačno prekida diskografsku pauzu.Pevačica nakon pet godina objavljuje novi album „Bioskop“.

foto/A. Damjanović


Od izdavanja albuma „Balkan“ prošlo je skoro dve decenije, a za ceo taj period Seka Aleksić je otpevala veliki broj hitova koje publika obožava da sluša. I danas Seka može da se pohvali hitovima, kao što su: “Aspirin”, ”Crno i zlatno”, ”Iskoristi moje mane”, ”K'o da sutra ne postoji”, ”Boli stara ljubav”, ”Dođi i uzmi me”, “Kraljica”, ”Crveni ruž” bez kojih ne može da se zamisli dobar provod.

Poćetak godine Seka želi da kruniše njenim devetim albumom koji ima veoma zanimljiv naziv”Bioskop” koji kako kažu preti da obori sve rekorde.

Seka je okupila tim najboljih autora medju kojima su Marina Tucaković koja je napisala tri teksta pred smrt, a po jednoj njenoj pesmi se upravo i zove novi album, potom Dragiša Baša koji je na jednom od predhodnih albuma napisao pesmu “Rodjena s’ vukovima”, Saša Lazić autor njenih hitova u poslednjij par godina, Bojan Vasić,a kako je poznato Seka uvek šansu daje i novim mladim autorima.

Premijerno sve pesme objavljene na zvaničnom You Tube kanalu Seke Aleksić.

Novi album i ovoga puta izlazi u izdanju produkcije "City records".

Ovim povodom Seka je kratko poručila:

Nije bilo lako napraviti novi album ali mislim da smo moj tim i ja u tome uspeli.Veoma sam srećna i ponosna što posle tolike pauze mogu da obradujem sve ljubitelje moje muzike.Comments


bottom of page