top of page

MONX  snimili spot na ulicama Beograda

U prvoj nedelji jula meseca Beograđani koji su šetali Slavijom imali su šta da vide i čuju. Potpuno neočekivano, prolaznici koji su se te tople julske večeri našli oko platoa na Slaviji, imali su do sada neviđen prizor – Željko Mitrović, sa svojim bendom MONX, snimao je spot za 30. pesmu pod nazivom „Omiljena stvar“.

Pesma „Omiljena stvar“ je 30. po redu numera u Željkovom izazovu 30 pesama i videa – za 30 nedelja, ali izazovu po svemu sudeći tu nije došao kraj.


Željko je na svojoj Instagram stranici podelio sa svojim vernim pratiocima da ne planira da se zaustavlja, već će publiku počastiti narednog puta i sa 31. pesmom benda MONX i samim tim otvara mogućnost da od septembra sa ovom veselom družinom nastavi još brže, bolje, jače i rokerskije nego sada.Brza i zabavna fanki numera „Omiljena stvar“ ne samo da pretenduje da postane publici nova omiljena stvar benda MONX, već i vraća Đorđa Miljenovića – Skaj Viklerakao vodeći vokal, koji regionalna publika obožava.

Bez sumnje je da su se momci sjajno zabavljali na snimanju i Beograđanima koji su se našli na Slaviji priredili svojevrsni spektakal – kako muzički, tako i u vidu zabavnog performansa - jer su se Željko i Vikler smenjivali na klaviru, sa i bez bas gitare, a Aca Metini je uspeo da ovu dvojicu vrhunskih kreativaca odlično isprati u svemu tome.


Comments


bottom of page