top of page

Saša Matić objavio deseti album


Duet sa Rozgom OBARA REKORDE, a pesma Marine Tucaković je posebna!


Muzička zvezda Saša Matić objavio je novi album „Dva života“ nakon četiri godine pauze. Desetim po redu albumom Saša obeležava dvadeset godina profesionalne karijere. Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mesecima.


foto: Promo/pink.rs


Saša iza sebe ima brojne duete sa kolegama iz muzičke branše, a sada je usledila saradnja sa čuvenom pevačicom Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duetsku pesmu „Ti i ja“. Kako ništa nije želelo da prepusti slučaju Saša je za potrebe ovog projekta angažovao trenutno najbolje muzičke znalce, a pesme su radili: Jelena Trifunović, Boja Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje Trag, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić i mnogi drugi. Jednu od poslednjih pesama koja nosi naziv „Nebitno“ pred smrt napisala je Marina Tucaković, a melodiju je uradio Damir Handanović. Saša ništa nije želeo da prepusti slučaju već je za skoro svaku numeru uradio spot. Prijatelj novog albuma ''Dva života'' Saše Matića je kompanija Telekom Srbija.


foto: Promo/pink.rs

- Veoma sam srećan i ponosan što posle nekoliko godina rada na albumu mogu da izađem u javnost ipokažem šta je ono na čemu sam sa mojim dragim kolegama predano radio toliko dugo. U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako napraviti album i pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspeli.Imali smo brojne otežavajuće okolnosti koje su nam zadavale muke, ali smo se izborili lavovski. Ovaj dan je poseban za mene i sa nestrljenjem isčekujem da čujem komentare koja je vaša omiljena pesma -izjavio je Matić ovim povodom.Sa druge strane, Saša će u najluđoj Novogodišnjoj noći nastupiti u beogradskom hotelu „Hajat“, koji je rasporodat pre 15 dana.CITY RECORDS radi ekskluzivnu distribuciju i CD može kupiti na svim benzinskim stanicama, megamarketima i CD shopovima, kao i online kupovina.

Comments


bottom of page