Google+

City Records - izdavačka kuća

Baner

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Dado Polumenta promovisao dva letnja hit singla!

Spektakularnom žurkom u klubu na krovu jedne zgrade u centru Novog Sada, Dado Polumenta je uz svoje najbliže prijatelje i medije promovisao dva nova spota koja nose nazive “Ovisan sam o tebe” i “Za tebe uvek biću tu”.

Da su u pitanju dva velika letnja hita dalo se lako zaključiti jer su ih već posle nekoliko slušanja svi prisutni pevušili.

“Ove dve numere, kao uostalom i sve drugo u svom životu posvećujem – ljubavi! Uvek sam kroz život išao srcem, bez kalkulacija i znam da je upravo to ono što moja publika iznova i iznova prepoznaje, podržava me i daje mi snagu za nove uspehe”, rekao je Dado.

Nakon kraćeg govora zahvalnosti, gledajući u draga lica prisutnih, oči su mu zasuzile, a kada je krenuo petominutni vatromet nije skrivao oduševljenje.

 

Gosti su bili u prilici i da uživaju u performansama seksi igračica, žonglera, klovnova na štulama, kao i vatrenim topovima koji su bili usaglašeni sa taktovima novih numera.

Poslušajte dve nove pesme:

El. pošta Štampa PDF

Marina Visković snimila spot za numeru "Žena"!

 

Pevačica Marina Visković je rešila da ekranizuje još jednu pesmu i publiku iznenadi novim spotom.
Leto je vreme kada većina pevača izbacije nove pesme, čime se vodila i Marina. Ona je snimila letnji spot za numeru pod nazivom "Žena", a ako je suditi po broju pozitivnih komentara, ovo će verovatno biti još jedan njen hit. Ada ciganlija je poslužila kao lokacija za snimanje, ali i jedan kafić, gde Viskovićeva glumi šankericu.
Pogledajte kako se snašla u toj ulozi:

 

 

El. pošta Štampa PDF

Baja ekranizovao "Sastanak sa srećom"!

 

Jedan od najpopularnijih folk pevača koji se godinama predano trudio oko izbora pesama , ali i snimanje spotova , svoju publiku obradovao je novim video izdanjem.
Iako je album " Snovi od stakla " objavio prošle godine, Nedeljko Bajić Baja snimio je tek sada spot za jednu od pesama sa pomenutog albuma . U pitanju je numera " Sastanak sa srećom ".

 

 

El. pošta Štampa PDF

Milan Stanković predstavio još jednu novu pesmu!

 

Milan Stanković vredno radi na drugom albumu, koji bi trebalo da ugleda svetlo dana u toku godine. Nakon nekoliko uspešnih singlova, odlučio se da uradi spot za pesmu "Faktor rizika", za koju je sam uradio muziku.
U spotu se pojavljuje njegova bivša ljubav, Rada Manojlović, a na društvenim mrežama mogu se pronaći komentari fanova da je pesma posvećena upravo njoj.
Pogledajte novo video ostvarenje mladog Milana Stankovića:

 

 

El. pošta Štampa PDF

Ana Nikolić predstavila novi singl!

 

Atraktivna pevačica Ana Nikolić ovih dana premijerno je predstavila spot za svoj dugoočekivani singl Voli me, voli me na Tv PINK.
Autori ovog budućeg hita su dobro poznati trio – Marina Tucaković, Damir Handanović i Atelje Trag. Pored toga, pevačica je najavila i uzbudljiv spot, koji potpisuje Dejan Milićević.
“Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu i snimali smo ga nekoliko dana. Ima dosta zanimljivih scena, plesačkih detalja ali i jedan igrani deo u kome sam stvarno morala da glumim. Pošto sam poznata kao dobra glumica”, rekla je Ana i sa osmehom priznala da misli da joj je ovo najbolji spot u njenoj dosadašnjoj karijeri!

 

Strana 1 od 8